За нас

Ние сме силно развиваща се фирма, започнала своето същестуване в началото на 2020 година. За този малък период от време успяхме да наберем достатъчно голяма скорост, че да смеем да се определяма като едни от най-добрите на пазара. Разполагаме с професионален екип с опит, височкокачествени машини и препарати, които допринасят за извършването на избраната от вас услуга. Ние не просто извърщваме услуга, ние променяме живота на нашите клиенти. 

Нашият екип не се плащи дори от най-силно замърсените тапицерии. Всяка поръчка се разглежда строго индивидуално, като се преценява правилният подход за извършване на правилното почистване с цел извличане на максимално резултати. Не е нужно да се притеснявате кога да ни повикате. Ние от Cleanliness работим 7 дни в седмицата, за да може винаги да сме на ваше разположение. Вие избирате времето, ние изпълняваме услугата.

Освен домашни и автомобилни тапицерии, ние държим на нашите корпоративни клиенти. Всеки обича да е чисто, а нашият екип се стреми да допринесе за една по-благоприятна и свежа работна среда. Cleanliness извършва почиствания на офис помещения, блокови стълбища и общи части.

Ние сме компания, която цели постоянно надграждане и се развива в различни посоки за да може нашите клиенти да се възползват от всякакъв тип услуги. Почистване след парти? Сезонно почистване? Абонаментно почистване? Колата е мръсна? Отговорът е, да, ние сме това което ви трябва.